Slår Hvor er min enhed til

Sådan begynder du at bruge Hvor er min enhed:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Om Hvor er min enhed.

Dette åbner indstillingerne til Hvor er min enhed.

3. Tryk på Slå til.
  4. Se beskrivelsen af funktionen og tryk på Næste.
  5. Giv de nødvendige tilladelser til appen. Disse tilladelser er nødvendige for at kunne beskytte enheden, hvis den mistes eller stjæles.
  6. Log ind på din My Kaspersky-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  7. Konfigurer en skærmlås, hvis du ikke allerede har gjort det, mens du konfigurerer App-lås.
  8. Giv avancerede tilladelser til appen ved at aktivere Enhedsadministrator. Disse tilladelser er nødvendige, for at kunne udføre kommandoer til Hvor er min enhed, hvis den mistes eller stjæles.
    1. På skærmen med oplysninger om avancerede tilladelser skal du trykke på Næste.
    2. Læs om enhedsadministratortilladelserne.
    3. Tryk på Aktivér denne enhedsadministratorapp.

Nogle trin kan være forskellige afhængigt af enhedsmodellen og versionen af operativsystemet.

9. Tryk på Udfør.

For at sikre, at du får enhedens koordinater, når du udfører kommandoen Lås og Find, skal du åbne systemindstillingerne og tillade brug af Wi-Fi, Bluetooth eller mobilnetværk, så enhedens placering kan registreres. Når der kun bruges GPS og enhedens sensorer, kan enhedens placering muligvis ikke fastlås tilstrækkeligt præcis.

Hvor er min enhed er konfigureret. De vigtigste funktioner i Hvor er min enhed er nu slået til. Du kan eventuelt så yderligere beskyttelsesfunktioner til: SIM-overvågning og Beskyttelse mod afinstallation.

Hvis der er nogen af funktionerne i Hvor er min enhed, som du ikke ønsker at benytte, skal du på hovedskærmen i Hvor er min enhed trykke på panelet med et funktionsnavn, og derefter slå funktionen fra.